Vetus - Månedens Produkt

mandag 5. april 2021

Nyhet - April 2021 Vetus E-Line

Med VETUS E-LINE kan du oppleve kraften og kontrollen til en motorbåt kombinert med roen og stillheten ved seiling.
 
VETUS har dedikert år med utvikling for å skape den perfekte løsningen for elektrisk fremdrift på fartøyet ditt, slik at du kan kontrollere båten som vanlig, med bare lyden av vann!
 
Målet vårt gjennom hele designprosessen til E-LINE var å gi en elektrisk fremdriftsopplevelse som er nesten identisk med følelsen av å seile med forbrenningsmotor - men selvfølgelig uten utslipp og støy.
 
E-LINE-motoren akselererer kraftigere og raskere enn en dieselmotor. I tillegg kreves ikke girkasse og clutch for det elektriske fremdriftssystemet. Derfor, når du reverserer propellen, må den komplette høyhastighets elektriske motoren umiddelbart stoppe helt og deretter rotere i motsatt retning. For å muliggjøre full kontroll, inkludert en rask reverseringsmanøvre som med en clutch, har VETUS utviklet Active Electronic Braking.
 
Med VETUS E-LINE kan du se frem til lange dager på vannet med ro i sjelen. På grunn av den innovative væskekjøling, drar du nytte av maksimal effekt fra motoren og det maksimale rekkevidden fra batteriene for en hel dag på vannet uten noen begrensninger. Overvåkingspanelene sørger for at energinivået er enkelt å måle, og med riktig batteripakke kan du seile hele dagen.
 
VETUS-oppdraget innen elektrisk båtliv er å tilby kompakte, komplette, svært effektive og plug & play-systemer som er egnet for både nye og eksisterende fartøyer. VETUS elektriske fremdriftssystem fungerer med vårt V-CAN bussystem og oppfyller utslippskrav. Støyfri, trinnløs justerbar og utstyrt med omfattende beskyttelse mot overbelastning, er VETUS-systemet den ideelle følgesvennen for en behagelig tur!

Les mer om Vetus E-Line

VETUS Electric Propulsion: the E-Line and E-POD

 


Tilbake til arkivet

Design og utvikling: Innoventi | CMS fra eRedaktør